Tervezet állatvédelmi szervezetek részére

E G Y Ü T T M Ű K Ö D É S I  M E G Á L L A P O D Á S

(tervezet)

 

Jelen együttműködési megállapodást, az alább felsorolt felek abból a célból kötik meg, hogy elősegítsék Tata városában és országosan az állatvédelemből adódó feladatok teljesítését, az állatok védelmét.

Együttműködő Felek:

1.      Equus Állategészségügyi, Állattenyésztési Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2890 Tata, Pálffy u. 7. Képviseletében Dr. Baranyi Béla ügyvezető igazgató. (Továbbiakban: Equus Kft.)

2.      Equus Tatai Állatmenhely Alapítvány által működtetett Tatai Állatotthon Kutya és Macska Rehabilitációs Állategészségügyi Központ. 2890 Tata, Pálffy u. 7. Képviseletében Török Gábor, a kuratórium elnöke. (Továbbiakban: Állatotthon) Eng: VII. 302-12/2011

3.      XY Alapítvány/Eegyesület (Cím). Képviseletében Név, beosztás (Továbbiakban: rövid név)

Az együttműködési megállapodás tárgya, az Állatotthon, (Tata, Csapó u. 8.) és a szerződést megkötő állatvédelmi szervezet tevékenységének, szolgáltatásainak magasabb színvonalúvá tétele, valamint az állatvédelmi tevékenység összehangolása, a felek kölcsönös együttműködése által.

A Tatai Állatotthon vállalja, hogy a rehabilitációra szoruló állatokat elhelyezi az Állatotthonban, ahol aztán őket felelős gazdához juttatja.

A XY Alapítvány/Egyesület vállalja az Állatotthonnal együtt, hogy az alábbi módon és tevékenységekkel segítik egymást:

 

Állatvédelmi feladatokban közös kampányokat indítanak.

- Közös programok, rendezvények szervezése, a felelős állattartásra való nevelés jegyében.

- Médiamegjelenések koordinálása.

- Interneten egymás tevékenységének reklámozása, adatbázisok megosztása, hogy az elveszett állatok mielőbbi visszajussanak gazdájukhoz.

- Örökbefogadási és ideiglenes elhelyezési tapasztalatok megosztása.

- Feleslegessé vált adományok megosztása.

- Egymás segítése más állatvédő szervezetekkel való kapcsolatfelvételben, kapcsolattartásban és más állatvédő szervezetekkel való újabb együttműködések kialakításában.

Az Equus Kft. az együttműködő Alapítványnak kedvezményes árakat ad az általa forgalmazott termékekböl.

 

Tata, 2011. 10. 14.

 

 

 

Állatvédő Egyesület/Alapítvány                        Equus Kft.                                 Állatotthon