Jelképes örökbefogadás az Equus Tatai Állatotthonban

Jelképes örökbefogadás: segítség az Állatotthonnak, a támogatás egy különleges formája, amellyel az örökbefogadók nem csupán anyagi támogatást és kiválasztott kedvencük tartási költségeihez hozzájárulást biztosítanak, de egy-egy kutya, macska „Tiszteletbeli Nevelőszülő”-jévé is válhatnak.

 

Nem kell hazavinnie a kedvencét, az továbbra is az Állatotthonban marad. A jelképes örökbefogadás addig szól, míg a kutya végleges gazdához nem kerül. Az örökbefogadás összege egyszeri 1.000,- Ft, ezen felül bármilyen összeget, nem anyagi jellegű és tárgyi  támogatást is köszönettel fogadunk.

 

Minden állatunk örökbefogadható, és egy kutyának, macskának több nevelőszülője is lehet.

A képletes örökbefogadás ajándékozható is, mellyel meglepheti rokonait, barátait, ismerőseit, legyen szó névnapról, születésnapról, karácsonyról, ballagásról vagy épp esküvőről – ezzel a kedves gesztussal mindenkinek örömet lehet okozni, az ajándékozó pedig érezheti, hogy tettével nemes ügyet szolgál. Az adományokból a kiválasztott kutya, macska etetését, gyógyítását-egészségmegőrzését támogatjuk, emellett a menhelyen élő állatok tartási körülményeinek korszerűsítését is segítjük.

 

Munkatársaink készséggel segítenek, amennyiben nincs konkrét elképzelése, melyik állatunkat szeretné támogatni. Az örökbefogadható kutyák és macskák fényképeit, rövid leírást róluk itt talál: http://www.facebook.com/tatai.allatotthon Ha már van kedvence, akkor a legcélravezetőbb e-mailben kate.baranyi(at)gmail.com jelezni, kinek a részére szeretné és melyik állatot örökbefogadni. Az oklevélen feltüntetett dátum lehet a befizetés dátuma, de egy jeles nap is, például egy születés, vagy névnapi ajándék esetén. A támogatásra szánt összeget személyesen, postai úton és banki átutalással is eljuttathatja Alapítványunk részére. Személyes befizetésre az Állatotthonban van lehetőség, hétköznaponként 8 és 16 óra között. Postai csekk vagy banki utalás esetén az Alapítványunk bankszámlaszámára küldheti a támogatás összegét, a Pannon Takarékbank Zrt. 63200119-11053174 számú számlára. Kérjük, ebben az esetben, a megjegyzés rovatban tüntesse fel: örökbefogadás és az állat neve.

Az Alapítványunk fővédnöke Békés Itala, aki nem csak gyakori látogatója az Állatotthonnak, de aktív részese az alapítvány életének és munkájának is.

 

Kik fogadhatnak képletesen örökbe kutyát, macskát?

Az örökbefogadó lehet magánszemély, család, baráti társaság, óvodai csoport vagy iskolai osztály, intézmény vagy cég. Állatbarátok, párok, gyerekek kapnak általában egy állatotthoni kedvencet, de van, aki a maga örömére támogat bennünket.

 

Mit adunk az örökbefogadónak?
Ha kiválasztotta kedvencét, akkor Ön adhat neki nevet. Az örökbefogadás tényéről oklevelet állítunk ki, amely tanúsítja, hogy Ön a kiválasztott állat, képletes örökbefogadója, nevelőszülője. Engedélye esetén nyilvánosságra hozzuk nevét támogatóink névsorában a honlapjainkon. Egy állatnak több nevelőszülője is lehet és ha a kiválasztott kutyát, macskát véglegesen örökbe fogadják, akkor az Állatotthonból lehetőséget adunk egy új állat kiválasztására.

A jelképesen örökbefogadott kutyát, macskát bármikor meglátogathatja. Értesítést kap a pártfogoltja életét érintő eseményekről, történésekről, érdekességekről.

Az Állatotthon által rendszeresen szervezett kutyasétáltatás napokon a jelképes örökbefogadó elsőbbséget élvez. Ő viheti el pártfogoltját sétálni.

További közvetlen adományait az általa örökbefogadott kutya kapja.

Amit kérünk a jelképes örökbefogadótól: segítse az általa pártfogolt kedvenc végleges gazdához való elhelyezését.

A támogatási összegről adóigazolást ad ki az alapítvány, mely alapján az adóalap csökkenthető.

Támogatni lehet még a személyi jövedelemadó egy százalékos felajánlásával is.

 

Állatotthonunk összefogott a Ments meg! Oroszlányi Állatvédő Egyesülettel. Ha nekik ajánlja fel adója 1%-át, akkor bennünket támogat.

 

A Ments meg! Oroszlányi Állatvédő Egyesület

adószáma: 18618080-1-11
számlaszáma: 63300123-11062811-00000000